INDEX THE BAKA TWEET ASK FOLLOW INSTA

Saturday, January 14, 2012

Aku memang suka tukar header muehehehe

Assalamualaikum and anyeonghaseyo :)






Waww besarrrnya gambar kau Myung Soo. Muahahaha



Baru je tadi aku tukar header aku. Sebelum ni nampak macam childish betul, aku rasa lah. Muehehehe, aku ni kadang-kadang cerewet sikit nak design header ni. Selagi aku tak puas hati, selagi tu lah aku akan tukar-tukar. Tapi sekarang ni aku rasa dah puas hati kot, sebab header baru aku ni ala-ala korea. Aku buat style yang simple gila, and aku tak pakai pun png image sebagai hiasan. Heheheh, lagi sedap mata memandang betol tak? Tak serabut jadinya.


Aku pun sedang dalam dilema sebenarnya. Ceyh, just kidding, takde laa, cuma aku jeles sikit tengok cousin aku, dia dah boleh tahan ada ramai follower, tak macam aku, ada 8 orang follower je, kalau tak silap lah. Tak pun 7/6 orang je. Takpe, aku dah bersyukor pun daripada takda follower langsung kan? Ade jugak orang nak baca. Muehehehe








Actually dah midnight dah ni, aku pun nak tidorr. Gudnite Myung Soo. Wiii wiii





Ppyong, gudnite, anyeonghi jomuseyo :D

2 glittering star:

farhaz said...

hehehe . mau tips nya . follow lha bnyk2 org n jgn lupa taip kt chatbox dia n puji2 lha blog dia keee. hehehe

Fareena Harun said...

@farhaz woahhh really nice. muahaha, okay time cuti aku cuba ekk? hehe, sekarang masih week exam uu, susah ckit. muehehehe