INDEX THE BAKA TWEET ASK FOLLOW INSTA

Tuesday, December 27, 2011

Ermmm feeling lepas tengok result PMR para '96 liner

Assalamualaikum :)



Hello guys. Kalau diikutkan memang dah lama giler aku tak update belog kan? muahaha. Iyelahhh. Budak pemalas gituu. Tak ada lah rajin sangat nak update belog. Kalau ada mood rajin je aku akan mengupdatenya. KALAU ada mood je YE CIK ENCIK






Okay okay back to the topic, korang tau tak lepas aku dengar result PMR para cousin aku, yang sama kampung dengan aku, and sape sape je lah yang 96-liner, ada satu perasaan terdetik kat hati aku.




'Aku boleh ke berusaha dengan sungguh-sungguh macam dieorang?'








Okay fine tenang-tenang. hahaha. Taknak lah feeling serious sangat.






Hmmm. Yeahh bila aku dah tengok result pmr dieorang cemerlang, termasuk cousin aku, aku rasa mcm ehhh untuk pmr next year aku mesti berusaha sungguh-sungguh. Sebab aku nak fokus jugak dengan subjek bahasa arab aku.. Jarang dapat A. Walaupun ada jugak dapat A, tu pun sekali je. Yang ujian selebihnya dapat B je. HAHA.








Fighting NINA!!!!!!!!!!!!!!!




Ehhhhh kantoi lah pulak umur aku baru 14 tahun ni (97-liner), next year dah nak masok 15 pada 12 jan tak lama lagi, jangan lupa wish *ekekekekeke! sempat lagi minah ni












Cerita pasal cousin aku yang PMR tu, dia dpt 5A3B, boleh tahan bagus kan? Sekali lagi congrate yaa wahai cousin ku.. :) Okay lah ape ape pun kan, aku berdoa so that aku and rakan-rakanku yang lain berjaya menempuh pmr next yearr... and dapat result yang cemerlang.. Aminn! :)







Okay lah sampai tu je rasanya ye.. Nanti kalau ade masa and ada mood rajin nanti saye update ye =)



Banyak lah pulak smiley yang aku buat






Tettt okay dah dah. Bye bye allllll!

8 glittering star:

Zimah said...

Yeah! Aja aja fighting for next year yaws.. jum join contest! awk kna tag oleh sy.. huhu..http://zieyzweytoria.blogspot.com/2011/12/join-edit-foto-contest.html

Fareena Harun said...

thanks zimah!~ :)btw congrate yaaa for ur pmr! got straight As right? hihi. okayyyy let me see first.

Fuad Harun said...

study hard adik. :)

Fareena Harun said...

thanks bro :)

Fareena Harun said...
This comment has been removed by the author.
Fareena Harun said...
This comment has been removed by the author.
Fareena Harun said...
This comment has been removed by the author.
Fareena Harun said...
This comment has been removed by the author.