INDEX THE BAKA TWEET ASK FOLLOW INSTA

Saturday, April 7, 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn


Assalamualaikum :D



Hai semua. Ehehe. Actually nie first time aku join GA nih. Nak try pulak sebab nampak menarik je dia punya hadiah kan. Kalau nak join, just tekan ye banner di atas :) Memang for the first time betul aku join GA nih. Haha, sebab orang lain dah penat tag aku. So aku try la join, hehe. Mana tahu ada rezeki kan? Amin ya rabbal 'aalamin :D

Keh. Ni antara sebab aku nak pensel case tu :

~ Semestinya, pensel case tu comel! Betul, tak tipu. :D
~ Pensel case aku hari tuh dah koyak. So mana tahu ade rezeki dapat pensel case baru :)
~ Aku suka benda yang handmade nih. Sangat kreatif  and comel :D
~ Design pensel case tu simple je. I like..

Meh meh. Aku nak tag ...


Farah | Erin | Nana |  Aisyah


Tu je. Thanks to Zimah sebab tag :)


Ppyong.



4 glittering star:

Nur Nazihah Hassan said...

salam. .hye fareena. .thanx xbb sudi luangkan msa join GA ziha ye. .btw. .ade update sikit lah. .soie k. .gud luck taw. .

http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html

Fareena Harun said...

@Nur Nazihah Hassan hye! sama-sama and thanks. saje nak try ^^ btw dah update :D

Cookie said...

Thanks Fareena tag me. Sorry tak pat
joins competition tu. Lambat sgt nk
buka :) HEHE.

Fareena Harun said...

@Cookie takpa. haha. dah umum pemenang pun. haha. saya tak menang pun ><