INDEX THE BAKA TWEET ASK FOLLOW INSTA

Saturday, March 31, 2012

One Direction? Haha.


Hello, hai and Assalamualaikum :D



Ehem. Aku bet ramai yang dah tahu orang-orang diatas kan? Ha, bagi sesape yang belum tahu lagi tu, mintak je Pak Cik Google tolong perkenalkan. Okeh. Hahaha. //kalau rajin jekk :P


Sebenarnya kan, salah seorang dari budak dalam gambar di atas itu, same birthday dengan aku, iaitu pada 12 Januari. Bangga aku. Haha, sebab ramai gilaa orang minat dekat dia kot? Lol keh takde kena mengena. Si budak Zayn Malik tuh. Aku post entry ni bukan nak tunjuk yang aku minat dieorang lah. Ehemm ye ke. Cuma. Haha. Hem. Atur ayat jap. Keh.


Semalam tetiba je aku bukak youtube, and tengok mv dieorang. First, aku bukak lagu One Thing. Dalam hati aku,


Ehem. Boleh tahan jugak lagu dieorang nih. Aww cute jugak budak-budak ni ehh? HAHAHA. Tak boleh jadi ni pftt.


Tekan sini untuk dengar lagu and tengok mv One Thing by One Direction.


HAHAHA. Tak sangka aku. Sanggup aku tunggu buffering video tu sampai habis. Walaupun time tu aku tengah download something, yang menyebabkan internet aku sloww gilehh. Budak-budak ni cute. Haha, jujur aku cakap. And yang paling penting sekali, budak-budak nih seribu kali lebih better dari bieber. Entahla, dulu aku okay je dengan bieber tuh. Sekarang tak berapa sangat lah.. Haha.


Lepas aku tengok mv One Thing tuh, aku beralih pulak tengok video What Makes You Beautiful. Ceh, romantik gilehh tajuk lagu. Hahaha. Klik sini untuk mv What Makes You Beautiful by One Direction. Lepas nihh la download lagu dieorang. Hehehe. Aku minat biasa-biase je k. Tak minat lebih-lebih mcm aku minat Korea. Ewahh. Tetiba cakap pasal korea pulak aku nih. Sedangkan ini entry tentang One Direction jeh? Biar ah. Takde orang kesah pun kan. :P



NOT MINE. GOT THIS VIA TUMBLR.


Aku suka tengok muka Zayn Malik (dua dari kiri) and terutamanya, Liam Payne (kanan). Dia cute! Hahaha. Aku rasa aku nak dia jadi abang aku lah. HAHA :D Lol joke k. Tak mungkin. Dia kan om puteh. HAHA lol keh ape aku ni tutt tutt.


Itu jea kot?

Ppyong :)





4 glittering star:

farhaz said...

hey . saya pun ska jugak kump tuu . hehehe . :P

Fareena Harun said...

@farhaz gudlahh! makin ramai pulak yang minat dengan grup nih kan. haha.

Jeremy said...

Hello.... nice post.

Visiting here again to support..
SMSF

Fareena Harun said...

@Jeremy thankyou :3